Facebook nyheder fra Knudsker Badminton

9 spillere til stævne i Hasle
Søndag den 19. november var 9 af vores ungdomspillere til stævne i Hasle.
I U9 vandt Valdemar Christiansen
I U11 blev Alaja Stamer flot nr. 2, tabte afgørende sæt 25-27
I samme række blev Tilde Hansen nr. 3.
Hjalte Billing vandt i U13D, i samme række blev Marcus Mogensen nr. 2
I U13B vandt Victor Rex Kjeldsen alle 3 kampe og blev en flot nr. 1.
... See MoreSee Less

View on Facebook

23 børn og forældre/familie til ungdomsafslutning i Søndermarkshallen mandag den 3. april.
Glade børn og forældre gjorde det til en super dag for Knudsker Badminton. Der blev spillet en masse sjove og spændende kampe. Alle kunne være med. Forældre og Helle havde bagt kager. Se den flotte kage lavet som en badmintonbane. Årets spiller og årets kammerat blev kåret.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6-6 mod Varde
Lørdag formiddag blev der spillet holdkamp mellem Knudsker og Varde. Kampen kom istand fordi Knudsker har fået en ny spiller fra Varde som havde besøg af sine 8 gamle badmintonvenner. Der blev trukket lod om makker og så blev der spillet en masse spændende og jævnbyrdige kampe.
... See MoreSee Less

View on Facebook

JULEMIX
Traditionen tro spiller vi julemix mandag den 19. december kl. 18.30 i Søndermarkshallen. For alle motionister, turneringsspillere og U15,U17, U19 spillere. Alle kan være med uanset styre. Vi hygger med juleknas mm. 25 kr. i gebyr går til julegodter og præmier. Tilmelding på mail til fplp@mail.dk senest lørdag den 17. december.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kære spillere. Sæsonen er igang, og der er som altid familiebadminton om fredagen fra kl.15.30-17.30. Tag familien med og få en god start på weekenden. Mindst en fra familien skal være medlem og det koster 30 kr.pr. familie pr.gang ( inklusiv bolde). Vi ses ... See MoreSee Less

View on Facebook