Indlaeg

Knudsker Fodbold på Facebook

3 weeks ago

Knudsker Fodbold

I den forgangne uge havde Knudsker Fodbold fornøjelsen af at byde Søndermarksskolens 0. klasser velkommen til en omgang leg med fodbold. Det blev en dejlig formiddag i fodboldens tegn. Alle børnene modtog efter aktiviteterne et diplom for deres flotte indsats. Knudsker Fodbold siger tak for besøget og på gensyn til alle dem der har lyst til mere fodbold. Knudsker tilbyder gratis træning for alle U6 og U8 børn. Se mere information i vedhæftede billede. Vel mødt til mere fodbold i Knudsker hvor alle er velkommen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Knudsker Fodbold

FODBOLD FOR DE MINDSTE
Efter en god og varm sommer ruller bolden igen i Knudsker og vi er klar til at tage imod en masse glade drenge og piger.
Se mere information på billedet.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Knudsker Fodbold

Kæmpe grillbuffet og VM bold på storskærm i Knudsker Klubhus.

Lørdag den 16. juni mødes Peru og Danmark i den første VM puljekamp med kick off kl. 18.

Knudsker Fodbold, Svaneke Slagteren og Roliganklubben Bornholm byder alle fodboldinteresserede fans velkommen til et brag af en VM fodboldfest.
Vi varmer op fra kl. 15. Det foregår i Knudsker klubhus.

For kun 50 kr. kan du købe en VM platte bestående af Super Åger og hakkebøffer fra Svaneke Slagteren samt flutes fra Bager Dam. Kartoffelsalat og snittet salat er også inkluderet i prisen. Betaling sker forlods ved tilmelding til Palle Pedersen via Mobile Pay på nr. 39496. Øl/vand og andet kan købes i klubhuset

Seneste tilmelding er lørdag den 9. juni via mailadressen palleroliganklubbenbornholm@gmail.com . Der er et max på 100 tilmeldinger!!!
Man kan godt se kampen uden at bestille grillbuffet, men pladserne er primært til dem der har bestilt.

Roliganklubben Bornholm har i dagens anledning et godt VM pakke tilbud bestående af 1 DK t-shirt, 1 DK cap samt medlemskab resten af 2018 til kun 150 kr.

Roliganklubben Bornholm vil tillige udlodde et x antal landskampbilletter inkl. transport tur/retur til en landskamp i 2018 på indgangsnumre.

Vel mødt til et brag af en VM fodboldfest hos Knudsker Fodbold.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Knudsker Fodbold

Knudsker U12 havde træningslejr i weekenden. Her er en video fra aftenen. Kaspers fødselsdag blev naturligvis fejret! Der er flere billeder i vores tidligere opslag. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Knudsker Fodbold

Knudsker U12 havde træningslejr i weekenden.
23 spillere mødte lørdag ind til en eftermiddag med masser af fodbold. Efter aftensmaden stod den på FIFA turnering, bordtennis og mange andre aktiviteter.
Det blev ikke til ret mange timers søvn, før den for alle tre hold søndag stod på træningskampe mod Rik.

Tak for en dejlig weekend til U12.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Del: