Kontakt – og lidt Om os

Har du lyst til at vide mere om bordtennis i Knudsker Idrætsforening, så kontakt afdelingens formand:

Finn Jørgensen

Mobil 20 27 11 49

mail Finn.bordtennis@mail.tele.dk

En kort beskrivelse af Bordtennisafdelingen

Knudsker I.F. Bordtennisafdeling er en traditionsrig klub, hvor man har haft mange medlemmer, med mange hold i den Bornholmske holdturnering, og ikke mindst i Danmarksturneringen og i Skånes holdturnering.

Klubben lægger stor vægt på det sociale, og at det skal være sjovt at spille bordtennis.

Man kan starte i klubben som 7 årig. Der kan man komme og lege/spille med bat, bold og minibord. For de mindste er træningen tilpasset denne aldersgruppe, og meningen er, at det blot skal være en leg. Der bliver også lavet andre ting end bordtennis. Måske spilles der en hockeykamp som opvarmning. Far og mor er selvfølgelig velkomne under træningen.

Hockey

Vi har stor fokus på nye spillere. Vores trænere er klar til at tage sig ekstra meget af alle nybegyndere, så alle fra første øjeblik får en god træningsoplevelse.

Der er også mulighed for at træne med vores sjove bordtennisrobot.

Robot

Til træning skal der medbringes indendørssko og tøj til at spille i. Bat og bolde har vi i klubben. Efter et stykke tid, vil det være en god idé at investere i sit eget bat, og her er det en god idé at få gode råd af træneren.

Skal man spille turnering eller til stævner, skal der spilles i klubtøj, som udlånes af klubben.

Der er mulighed for at deltage i forskellige stævner, turneringer, klubrejser, bordtennisskoler, Landsmesterskaberne og meget mere.

Som udgangspunkt er der sat tilmeldingsblanketter op på vores opslagslagstavle, så man kan skrive sig på i god tid, hvis man vil deltage i et stævne eller arrangement. Hvis man ikke ved, hvilken række man skal spille i, så kan træneren svare på dette. Ungdomsspillere vil de fleste gange få en seddel med hjem, som herefter afleveres til træneren, som vil sørge for at man kommer til at spille i de rette rækker.

Vores målsætning

For hele tiden at udvikle sig, er det vigtigt, at man har en målsætning.

På nuværende tidspunkt, er vores målsætning meget enkel, da vi meget gerne vil have nye medlemmer – både ungdom og senior.

Vi har derfor lavet flere tiltag sammen med DGI Bornholm Bordtennisudvalg, hvilket meget gerne skulle give resultater de kommende år.

Vi må selvfølgelig heller ikke glemme det sociale samvær ved siden af det aktive spil. Dette er noget, vi vægter meget højt, og vores målsætning er at udbygge dette endnu mere.

Af eksempler kan det nævnes, at vores ungdomsspillere har været på ture, hvor der blandt andet er spillet bowling og minigolf. Og der har været fællesspisning med pizza og masser af frugt.

Frugt

Der har været afholdt klubmesterskaber for både ungdom og senior, og der har været fest med spisning for seniorspillerne.

Alt dette er for at styrke sammenholdet ved at lære hinanden bedre at kende.

Del: