Ingen badminton i søndermarkshallen

Knudsker Idrætsforening er dybt skuffede over at der ikke igen kan spilles badminton fra og med den 10. maj i Søndermarkshallen.

Der er i dag kommet besked om at Søndermarkshallen fortsat skal bruges til testcenter hen over sommeren.

Knudsker Ifs ungdom har de sidste uger trænet mandag og onsdag i træningshallen med 4 baner og i Rønne Idrætshal om torsdagen til kl. 19.30.

Knudsker IF havde glædet sig til at flytte tilbage til normale forhold i Søndermarkshallen, især nu hvor unge over 18 år og voksne igen kan begynde at spille badminton.

Knudsker Ifs seniorer er nu henvist til træningshallen med 4 baner. Træningshallen har et meget hårdt gulv og efter vores mening ikke særlig godt egnet til at spille badminton i.

Knudsker IF havde søgt om den store Rønne Idrætshal med 6 baner og et godt gulv, men desværre er haltiderne om aftenen her givet til håndbold mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Klubben havde anmodet kommunen om at tiderne i den store hal blev ligeligt fordelt, nu medens der ikke er adgang til Søndermarkshallen. Ønskerne blev ikke imødekommet.

Det undrer også foreningen at skolen kan undvære Søndermarkshallen til idræt.

Nogle mener at der kun spilles badminton om vinteren. Det er mange år siden at det var sådan, nu spilles der badminton indtil skolernes sommerferie og der startes igen midt i august.
Derudover har medlemmerne ikke kunnet spille badminton fra midt i december 2020. Derfor har mange glædet sig til at komme i gang med badminton nu.

Når klubben derfor nu har fået besked på at der skal være testcenter hen over sommeren, så bliver vi endnu mere frustrerede og nervøse, kan vi komme til at spille badminton i Søndermarkshallen fra midt i august eller hvad er planerne. Nu frygter klubben derfor at miste mange medlemmer.

Klubben må på det kraftigste anmode kommunen om en bekræftelse på, at der kan spilles badminton og dyrkes idræt i Søndermarkshallen fra midt i august 2021.

Del: